Uuden blogin kirjoittaminen nimittäin. En saanut itseäni enää motivoitua jatkamaan tuota aikaisempaa blogia (http://lihavaleidi.vuodatus.net/), mutta tuossa tuo linkki jos jotakuta aikaisemmat tapahtumat kiinnostaa. Tämä blogi nyt ainakin alkuun toimii minun ajatustenvirtana, kertoen koiran ja poja sekä minun eli äimännän toilailuista.

Viime viikon perjantaina päätin, että aloitan karkki- ja herkkulakon, kun tuo paino ei oikin näytä liikkuvan mihinkään suuntaan, vaikka liikun kuin sähköjänis koko hereilläoloaikana (no ok, töissä istua nökötän koneen ääressä, siellä ei oikein säntäillen synny tulosta). Mutta noin muuten. Ja tiedänhän mie, että ei sitä tulosta synny jos mättää herkkua naamaan loput ajasta :D Siis en nukkuessani vaan lähinnä ohimennessä sitä sun tätä.Ja siellä töissä.

No, kuinkas kävikään. Mentiin heti perjantaina sukulaistädin luo kylään, ja taistelin viimeiseen asti keksejä vastaan, kunnes täti sattui kysymään niin että maistoitko niitä keksejä. Johon totesin, että en, ja siitä se alamäki sitten lähti. Tosin, se oli aika lyhyt alamäki, söin yhden keksin yhtä laatua ja toisen toista. Muuten sitten viikonloppuna tuli herkuteltuakin. Lauataina ensin kahvipödässä pullaa ja vielä suklaata. Sipsipussi tuli ostettua kaupasta ja tuhottua miehen kanssa kahteen pekkaan la-su. Samoten sunnuntaina siivotessa löysin karkkikulhon ja verotin siitä innoissani. Että se siitä herkkulakosta. Kohtuuden opettelussakin on tarpeeksi...Ehkä mie vielä joskus opin.

No, huomenna aamusta kuntosalille ja päivä töissä. Kaupasta koitin ostaa eväitä (ja jopa terveellisiä sellaisia!) ylityöviikon varalle, josko ei tarvisi juosta kaupassa ostamassa suklaata.

Lähtökohtana paino nyt noin 86 kg, painoindeksi noin 28. Ei hyvä ei kammottava. Kohtuu normi, mut silti jokusen kilon (5-7 kg) voisi pudottaa ja senttejä kiristää. Ja herkuttelun kohtuullistaa.

Mut tästä se lähtee taas.